Omladinska ulica 2C - Jadranovo

Prvi red do mora, top pozicija, visoka kvaliteta gradnja, luksuzno opremljeni stanovi. Kuća odmah useljiva sa svom potrebnom dokumentacijom, vlasničkim listom i uporabnom dozvolom.

Zahvaljujući stalnom ulaganju u opremu i stručni kadar, praćenju modernih trendova u graditeljstvu, kao i suradnji sa kvalitetnim kooperantima naši stanovi su rađeni od najkvalitetnijih materjala, te imaju svu potrebnu dokumentaciju i time su odmah useljivi.

 

Dokumentacija

Galerija slika

 

 

Pozicija apartmana


View Apartmani Jadranovo in a larger map

 

Drugi kat

Stan 4 na drugom katu sastoji se od prostorija: predprostora, dnevnog boravka, kuhinje, blagavaone, mali WC, dvije kupaone, tri spavaće sobe, tri terase i jednog spremišta u prizemlji koji sadrži WC sa tušem( to je dvoetažni stan). Dvoetažni stan, 110 m2, 3S+DB, spremište 20 m2.

Jadranovo

U slikovitom zaljevu 25 kilometara udaljenom od Rijeke i samo devet kilometara od glasovite Crikvenice leži mjestašce imenom Jadranovo. Intiman i dopadljiv zakutak crikveničke rivijere koji se ne odlikuje raznovrsnošću smještajne ponude, već isključivo udobnim i gostoljubivim privatnim apartmanima i sobama. Kristalno more i milovanje sunca po skrovitim plažicama-uvalicama oko mjesta, pjevaju najljepšu pjesmu vrućeg, a ujedno i svježeg, ljetnog popodneva.

Specifičnost klime daje blizina Gorskog kotara sa svojim bogatim šumama, te planine Platak, Risnjak i Snježnik. Jadranovo broji oko 1100 stanovnika čiji se broj ljeti umnogostruči zbog brojnih kuća čija je namjena opuštanje i odmor.

Ovo je savršeno mjesto za pronalazak izgubljenog mira te liječenje duha i tijela. Naime, u uvali Lokvišće pored Jadranova nalazi se i poznato ljekovito blato, svojevrstan prirodni fenomen za liječenje reumatskih bolesti. Izgleda da su u blagodatima tog prirodnog iscjeljenja uživali i ljudi koji su živjeli na ovim područjima čak 6500 do 4000 godina prije Krista. Upravo iz tog razdoblja datiraju najstariji pronađeni artefakti u Lokvišću, dok oni novijeg datuma, kao što su razne amfore, upućuju na to da je Jadranovo nekad bila luka i skladište za proizvodnju vina i maslinovog ulja.

Jadranovo ima bogatu gastronomsku ponudu te nekoliko barova za noćni provod. Za uzbudljiviji odmor, nećete morati daleko; osim izleta na kvarnerske otoke, Crikvenicu ili Rijeku, u krugu od 20 kilometara možete birati i između buke auto utrka na Grobniku te iskonske tišine Velebitskih staza i livada.

 

 

Programski paket

Usluga projektiranja

Login Form